Zaključek sezone drsanja na sežanskem prazničnem drsališču

Praznično drsališče na Lipovem listu v Sežani, ki je svoja vrata odprlo v 21. decembra 2022, je kljub nenavadno visokim decembrskim temperaturam v mesto vneslo zimsko vzdušje, veselje in užitek na 300 kvadratnih metrov veliki ledeni ploskvi. Odziv in obisk občanov sta bila nad pričakovanji. V slabem mesecu dni smo na drsališču našteli več kot 10.000 drsalcev.

Drsališče smo v dopoldanskem času odstopili tudi učencem Osnovne šole Srečka Kosovela Sežana in Osnovne šole Dutovlje, da so drsališče uporabljali med urami rednega pouka športne vzgoje.

Hvala prav vsakemu izmed vas, da ste prišli in podprli projekt. Hvala ponudnikom, ki ste soustvarjali praznično dogajanje in hvala organizacijam: Klančar Žerjavi d.o.o, Vinakras z.o.o., Kraški vodovod Sežana d.o.o., Elektro Primorska d.d., Kobilarna Lipica d.o.o., Rent&Event, Ljubiša Smiljanić s.p. in ZGRS Sežana, ki ste nas podprli pri projektu.

V nedeljo, 22.1.2023, smo na prazničnem drsališču zaprli vrata. Čeprav smo šele dobro zakorakali v novo leto, se organizatorji – Občina Sežana, Zavod ŠTIP in ORA Krasa in Brkinov – že oziramo proti letošnjemu decembru.