Športno plezanje za rekreativce

Športno plezanje za rekreativce se letos vrača v Sežano. Odprli smo kar nekaj terminov za vse plezalne navdušence. Spodaj si lahko preberete osnovna navodila za vstop in uporabo plezalne stene.

REKREACIJSKA VADBA – NAVODILA

PRIJAVA NA VADBO
Prijava na rekreacijo za odrasle poteka preko programa Studionaut. Podrobnejše informacije glede prijave, odjave, plačil, čakalne liste, itd. so opisane v dokumentu Studionaut – NAVODILA.

Povezava do registracije na Studionaut: www.studionaut.com

RAZVRSTITEV VADEČIH V DOLOČEN TERMIN
Prijave na določen termin so omejene. Na termin se lahko prijavite najkasneje eno uro pred začetkom. Termin lahko odpoveste 4 ure pred začetkom.

ŠOLSKE POČITNICE, PRAZNIKI, DOGODKI
Med šolskimi počitnicami in državnimi prazniki TERMINOV ZA REKREACIJO NE BO.

PLAČILO MESEČNE VADNINE
Spletno plačilo mesečnega oziroma enkratnega zakupa se izvede preko Studionauta takoj, ko izberete enega izmed želenih datumov oz. paket. V zavihku Moji krediti lahko vidite, koliko obiskov imate še na voljo in do kdaj so veljavni. Plačilo je mogoče preko predračuna oziroma s kreditno kartico.

INFORMACIJE IN POGOJI SODELOVANJA
Za več informacij nam lahko pišete na elektronski naslov plezanje@sport-sezana.com. Naprošamo vas, da si pred vpisom na rekreacijo, preberete Pogoje sodelovanja.

Urnik plezalne stene

KJE SMO
Plezalna stena se nahaja v Sežani, v neposredni bližini Mercatorja. Zraven stene se nahaja tudi nekaj parkirnih mest.Click here to add your own text