POLETNI ŠPORTNI KAMP 2023

V času poletnih počitnic vam v Zavodu za šport, turizem in prosti čas nudimo vključitev otroka v aktiven program Poletnega športnega kampa s pisano izbiro aktivnosti. Z dolgoletnimi izkušnjami organizacije tega športnega programa smo uspeli polepšati poletne počitnice in narisati nasmeh na obrazu že več kot tisoč otrokom. Program se bo izvajal pod strokovnim vodstvom. Otrokom bomo omogočili 5 dni brezskrbne zabave, druženja in aktivnega preživljanja počitnic.

V letošnjem letu smo zopet pripravili dve NOVOSTI in sicer se poleg že vsem poznanim tematskim kampom letos pridružuje tudi ODBOJKARSKI ŠPORTNI KAMP. V kampu bo otrokom omogočeno osvajanje osnovnih odbojkarskih spretnosti in osnov odbojkarske igre.

Ker se je lanskoletna izkušnja s spanjem v Pliskovici izkazala kot zelo dobra, smo letos idejo nadgradili in bomo letos tako preživeli nepozabno doživetje z dvema NOČITVAMA v Mladinskem hotelu v Pliskovici.

Izbirate lahko med naslednjimi vsebinami:

  • košarkarski kamp
  • nogometni kamp
  • rokometni kamp
  • odbojkarski kamp
  • plesni kamp
  • splošni športni kamp

Športni kamp je namenjen vsem šolskim otrokom z dopolnjenim 6. letom starosti.

Termini za izvedbo športnih kampov:

  • 26.6. – 30.6.2023 (od ponedeljka do petka)
  •  3.7. – 7.7.2023 (od ponedeljka do petka)

NOVOST- DVODNEVNA NOČITEV V PLISKOVICI

V torek (27.6. in 4.7) se bomo z otroci zbrali v Dutovljah, kjer bomo opravili jutranji trening. Po treningu bo sledilo kosilo in pohod proti Pliskovici, kjer bomo nato preživeli dve nepozabni nočitvi v Mladinskem hotelu. Za prevoz prtljage iz Dutovelj v Pliskovico bo poskrbljeno iz naše strani.

V Pliskovici bo za otroke pripravljen pester program z učenjem osnovnih cirkuških vragolij, spoznavanjem narave in družabnimi večeri. Po dveh prespanih nočeh, se bomo v četrtek zjutraj odpravili v Izolo, kjer se bodo otroci spoznali z osnovami veslanja in jadranja na morju. Omogočeno jim bo tudi kopanje na morju. Za vso varnost bo poskrbel naš strokovni kader.

CENA
Prispevek za »POLETNI ŠPORTNI KAMP 2023« znaša 170,00 € z DDV. Cena za drugega otroka je enaka. Za udeležbo v obeh terminih je cena 320,00 € z DDV. V ceno programa je vključeno strokovno vodenje, spremstvo otrok, obroki (5x malica, 5x kosilo in 2x večerja), 2x nočitev z zajtrkom v Mladinskem hotelu Pliskovica, avtobusna prevoza, tečaj jadranja in veslanja, cirkuška delavnica, delavnica v naravi, kopanje, zavarovanje in otroška majica. 

PRIJAVNICA: PRIJAVA na Poletni športni kamp

Priloga: PDF POGOJI SODELOVANJA

S prijavo pohitite, saj je število mest omejeno!

Več informacij dobite na elektronskem naslovu zan,skok@sport-sezana.com, ali na tel. št. 041 962 934.